Ywca-scv – Play Free Vegas Slot Machines – Mobile / Desktop

Play Free Vegas Slot Machines – Mobile / Desktop

Xasio Casino

7 KORTSTUDREGLER

7 card Stud är en populära, välkända form av poker. Det spelas med upp till åtta spelare vid bordet. Spelare får sju kort, tre ”down” kort och fyra ”up” kort. Din ”hand” bestäms med hjälp av de bästa fem av sju kort. Grunderna: Finns fem satsningsrundor i 7 Card Stud. En satsning och tre höjningar tillåts på varje satsningsrunda. För att fortsätta att spela, måste spelare uppmana alla åtgärder till dem varje ”gatan” eller betting runda (såvida de inte är all-in). Här är förfarandet för 7 Card Stud: 1) alla ”antes” (sätter en förutbestämd i potten innan korten delas ut). Detta belopp är baserat på storleken på spelet. (2) varje spelare får tre kort (två ”down” kort och en ”up”-kort). Det ”up” kortet är även känd som den ”dörren” eller ”Third Street”.

Den lägsta ”up”-kort måste initiera åtgärden med en ”Bring-In”-satsning. (Om två eller fler spelare har samma lägsta kort, bestäms den person som ger det i kostym ordern framåt från klubbar, ruter, hjärter och spader.) (3) efter slutförandet av den första omgången av vadslagning delas en annan kort uppåtvänt till varje spelare som fortfarande finns kvar i potten (de som inte vik på ”third street”). Detta är ”fjärde gatan” (den andra omgången av vadslagning).

Från ”fjärde gatan” på börjar den högsta handen visar åtgärden genom att markera eller vadslagning. (4) om ett par visar på ”fjärde gatan”, har spelare möjlighet att göra en enkel eller dubbel insats. Om din motståndare gör en enda insats, kan du ringa, höja en enda insats, höja en dubbel satsning eller vik. Om din motståndare gör en dubbel satsning och du vill höja, kan du bara höja lika mycket.) (5) efter avslutad satsning på ”fjärde gatan”, är ett annat kort ut face-up till dem som blir kvar i potten. Detta kallas ”Fifth Street” (tredje omgången av vadslagning – som dubblar – och fortsätter på detta belopp för de återstående betting rundor). Den högsta handen visar igen startar åtgärden genom att markera eller vadslagning. (6) efter slutförandet av satsning på ”femte gatan”, är ett annat kort ut uppåtvända.

Detta är ”sjätte gatan” (fjärde satsningsrundan). (7) det sista kortet delas ner. Det sista kortet är även känd som den ”River-kortet” eller ”sjunde gatan” (sista omgången av vadslagning). (8) efter avslutad finalrundan av vadslagning handen bäst vinner potten. (Potten kan också vinnas av någon som satsar utan att kallas när som helst under handen.) 9) mycket sällan, en situation uppstår där det inte finns tillräckligt med kort kvar i leken att ge varje spelare sin egen river-kortet.

I detta fall dealern blir en styrelsen kort uppåtvända och det kommer att användas som ett gemensamt kort. Obs: De antes, föra-ins och insatsgränser bestäms av storleken på spelet (ju större spelet, desto större den ante och bring-in).

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *