Ywca-scv – Play Free Vegas Slot Machines – Mobile / Desktop

Play Free Vegas Slot Machines – Mobile / Desktop

Baccarat Online

Draw Poker Play

Attraktionpoker är en grundläggande pokervariation som mest spelare lär för några andra lekar. Även om det finns många variationer av attraktionpoker, följer alla dem den samma principen: Alla kort är handlat med textsidan ned, och spelare kan kassera några av deras kort som byter ut dem vid nya från däcket.
Attraktion för fem kort

En klassisk variation av attraktionpoker är attraktion för fem kort. Leken startar från att handla fem kort till varje spelare, som följs av en slå vad runda. Efter den slå vad rundan, spelare har ändrat några av korten. Det maximal numret av kort som varje spelare kan ändra, måste definieras, för leken startar. Normalt kan spelare ändra upp till alla deras fem kort, om inte det inte finns nog kort i däcket. Med 6 spelare till exempel, är det tillrådligt att ställa in gräns för 4 kort för att undvika att tömma däcket för slutet av leken.

När alla spelare ändrar deras kort, äger rum en annan slå vad runda, och spelare jämför deras händer. Spelaren med den högsta handen på tabellen segrar krukan.

Attraktionpoker spelas normalt med en fast slå vad gräns, med två värden: en för den första slå vad rundan och en annan för den andra slå vad rundan. Vadformatet för den andra slå vad rundan är vanligt två gånger större än första, så gränsen stannade till kanske den första gränsen endast. Till exempel spelas en lek som kallas attraktionpoker för dollar 1-2, med 1 dollar vad i första slå vad vad för rundan och 2 dollar i andra. Den samma leken kan kallas den enkelt 1 dollar attraktionpoker som betyder att den andra runda vad är två gånger större (2 dollar).

Det finns många variationer av attraktionpoker. Attraktionpokerlekar kan spelas med olikt nummer av kort, gäller gemenskapkort, förklarar innanmäte eller något annat villkor som är tillämpbart till pokerlekar. En av de populäraste variationerna för attraktionpoker, ofta använt i videopp pokermaskiner, är stålar eller bättre. Denna lek är fullständigt lika till attraktionpoker, men endast händer, som innehåller ett par av stålar eller en högre kombination, är giltiga. När de spelas som den videopd poker, betalar stålar eller den bättre maskinen enkelt inte något, om du inte har en giltig hand. Om stålar eller bättre spelas på en verklig tabell, används ett par av stålar som en öppnare. Endast kan en spelare, som har ett par av stålar, öppna en slå vad runda. Om inget på tabellen har en giltig hand, beträffande-handlas spelarekort och beträffande-ante in i krukan.

En annan populär väg att variera attraktionpoker är att tillfoga en joker in i däcket. Joker kan användas som ett fullständigt löst kort, men oftare spelas det endast som en överdängare eller som ett kort som avslutar en raksträcka eller en spolning. Om spelaren har fått varken raksträcka eller spolning i hans sista hand, är joker ansedd som en överdängare. I något fall måste spelarna varnas, om det finns en joker i däcket och som informerar om de exakta reglerna angående det.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *