Ywca-scv – Play Free Vegas Slot Machines – Mobile / Desktop

Play Free Vegas Slot Machines – Mobile / Desktop

Xasio Casino

OMAHA HI LO regler

Omaha Hi/Lo är den Hi/Lo versionen av Omaha. Det är en ”split pot” spel. De senaste åren, har Omaha Hi/Lo varit den snabbast växande pokerspelet i världen. Spelare älskar det eftersom det är ett actionspel. Begränsa Hold’em Pot Limit Hold’em ingen Limit Hold’em grunderna: Spelare börjar med fyra ”ner” kort. Spelare delar fem ”community”-kort (som är uppåtvänt i mitten av tabellen). Du måste använda två av dina fyra ”down”-kort med tre ”up” kort för att bilda din hand. Det finns inga kvalificerande på ”hög” sida – den bästa höga handen vinner halva potten och kunde vinna hela potten automatiskt. (Klicka här för att se Rank i händerna.) För att vinna den ”låg” sidan av potten, men du måste kvalificera sig (vilket är varför spelet heter Omaha ”8 eller bättre”). Att kvalificera sig för låg: det tar en hand med fem kort med olika numeriska värden från Ace genom åtta (med ess det lägsta) att kvalificera sig för den ”låg” halvan av potten.

Den bästa ”Low”-handen är A, 2, 3, 4, 5 (även känd som ”hjulet” eller ”cykel”). Den vinnande handen ”låg” går till spelaren med det lägsta högt kortet. Exempelvis skulle en spelare med en 2,4,5,6,7 har en bättre ”låg” hand än någon med ett A, 2, 4, 6, 8. Om två eller fler spelare har samma höga kort, spelaren med de näst lägsta kortet (eller tredje, fjärde eller femte om det behövs) i sin hand vinner i underkant av potten. Viktigt: 1) stegar och färger räknas inte mot dig när kvalificerade för ”låg”. (2) du får använda olika kort i handen för ”hög” sida och olika kort för ”låga” eller samma kort för både ”High” och ”Low” sidor.

I en delad pott går några överblivna udda marker till ”hög” sida av potten. Band: ifall två eller fler spelare ”slips” för ena sidan av potten, de delas att hälften in fördelat lika stora delar. Om det finns en udda marker (s), går det till personer som är närmast till vänster om knappen ””. (En spelare vinna den ”höga” sidan och två spelare som slips för ”låg” sida är inte ovanligt i Omaha Hi/Lo.) Kom ihåg: För att avgöra din handen i Omaha Hi/Lo, måste du spela två av dina fyra ”ner” kort med tre av de ”upp” kort (community cards). Du kan spela olika kort för ”hög” och ”Low” sidor. En spelare skopor ”” potten när de vinner hela potten. (Detta är ditt uppdrag.)

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *