Ywca-scv – Play Free Vegas Slot Machines – Mobile / Desktop

Play Free Vegas Slot Machines – Mobile / Desktop

Xasio Casino

omaha regler

Omaha är ett actionspel. På Online Poker Live erbjuder vi för närvarande ‘Omaha Hi’ och ‘ Omaha Hi/Lo ‘. (Pot Limit Omaha kommer snart). Limit Hold’em Pot Limit Hold’em ingen Limit Hold’em i Omaha: Spelare börjar med fyra ”ner” kort. Som i Texas Hold’em dela spelare fem ”community”-kort (som är uppåtvänt i mitten av tabellen).

Du måste använda två av dina fyra ”down”-kort tillsammans med tre ”up” kort (community cards) på styrelsen för att bilda din hand. Efter slutförandet av vadslagning handen bäst vinner potten. (Potten kan också vinnas av någon vadslagning och ingen ringer innan handen.) Kom ihåg: I Omaha måste du använda två av dina fyra ”down”-kort tillsammans med tre ”up” kort (community cards) för att bilda din hand. Grunderna: Finns det fyra satsningsrundor i Omaha. I Omaha Hi och Omaha Hi/Lo tillåts en satsning och tre höjningar per satsningsrunda. För att fortsätta att spela, måste spelare agera i varje satsningsrunda (såvida de inte är ”all-in”). Satsningen alltid fortsätter i en medsols rotation. Här är förfarandet för Omaha: 1) innan att göra korten, två mörkar (Small Blind och Big Blind) är placerade i potten av de två spelarna direkt till vänster om given (indikeras med röd dealer-knappen). Mörkarna placeras i att starta åtgärden.

(2) alla får fyra ”down” kort. Åtgärden börjar med spelaren till vänster om Big Blind vikning, ringa, eller höja. Spelet fortsätter med alla spelare som gör en av dessa beslut. Detta är den första satsningsrundan.

(3) efter slutförandet av den första omgången av vadslagning delas tre kort uppåtvänt i mitten av tabellen (gemensamma kort kallas ”floppen”). Detta är den andra omgången av vadslagning. Börjar med denna runda av vadslagning och hela de resterande satsningsrundor, agerar spelaren till vänster om givarknappen först. En spelare kan nu checka eller satsa (om det finns ingen satsar framför dem). Om det finns satsa eller höja framför dem, de kan syna, höja, eller vik.

(4) efter slutförandet av åtgärden på ”floppen”, är ett annat kort uppåtvänt (känd som ”The Turn” eller ”Fourth Street”). Detta är den tredje satsningsrundan. Storleken på satsningen fördubblar på denna satsningsrundan. Återigen börjar satsningen med spelaren närmast till vänster om knappen. 5) efter slutförandet av åtgärden på ”the turn”, den dealern sista kortet (känd som ”The River” eller ”Fifth Street”). Detta är den sista omgången av vadslagning. (6) efter avslutad finalrundan av vadslagning handen bäst vinner potten.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *