Ywca-scv – Play Free Vegas Slot Machines – Mobile / Desktop

Play Free Vegas Slot Machines – Mobile / Desktop

Baccarat Online

Triple Draw Poker Lär dig att spela

Den trefaldiga attraktionpoker är en ny pokervariation som speciellt är populär bland pokerspelare för hög rulle. Den trefaldiga attraktionpoker baseras på fem regler för kortattraktionpoker. Det finns två olika typer av den trefaldiga attraktionpoker: fyrtio lika till sju och överdängare till fem. Här kan du lära hur man spelar både variationer för trippelattraktionpoker och lär om skillnaderna mellan att spela fyrtio lika till sju och överdängaren till fem.

Grundläggande trefaldiga regler för attraktionpoker
Leken börjar med den första spelaren till återförsäljarevänstersidastolparna en rullgardinvad. Därefter handlar återförsäljaren varje spelare fem vänder mot ner kort. Spelaren till det vänstert av den stora rullgardinen öppnar den första rundan av att slå vad. Efter slå vad har gjorts, kan varje spelare kassera några eller alla hans kort och byta ut dem med nya. Därefter uppstår en andra runda av att slå vad och att starta med spelaren till de lämnade återförsäljarna. Efter den slå vad rundan, den tredje attraktionen har börjat, följt av en annan runda av att slå vad.

Fyrtio lika till den trefaldiga poker för attraktion sju
I fyrtio lika till trefaldig variation för poker för attraktion sju är den högsta möjliga handen 2-3-4-5-7, följt av 2-3-4-6-7. Den mest onda pokerhanden i denna pokervariation är en kunglig spolning. Överdängare rangordnas som höga kort, och spolningar och raksträckor har ingen betydelse.

Överdängare till den trefaldiga poker för attraktion fem
I överdängare till den trefaldiga poker för attraktion fem är den bästa korthanden för möjlighet fem som du kan bilda, A-2-3-4-5 som följs av A-2-3-4-6. I denna trefaldiga variation för attraktionpoker rangordnas överdängare som höga kort, och raksträckor och spolningar räknar inte.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *